Tezaur lansează campania de tip concurs “Ajută-l pe Blănosul să ajungă faimos”.
09.03.2018

Concursul are ca scop promovarea serviciilor pe care compania le oferă și de a aduce cât mai multă lume aproape de brand-ul Tezaur.

Într-o lume în care totul este pe grabă, Tezaur își dorește să ofere românilor un moment de bucurie și de distracție. Blănosul este leul sociabil și haios pe care Tezaur îl trimite la plimbare prin oraș începând cu 12 martie ca el să ajungă faimos în rândul lumii. Cei care îl intâlnesc îl pot saluta și pot face o fotografie cu el. Costul unei fotografii constă într-un zâmbet și în acceptarea pliantului cu mecanismul concurcursului.  

Pentru a te înscrie în concurs trebuie să urci fotografia cu mascota într-un comentariu la postarea de concurs din pagina de facebook Tezaur.

Premiul este un cupon cu valoarea de 3000 de lei din care câștigătorul poate cumpăra orice bijuterie din aur își dorește, din oricare agenție Tezaur.

Blănosul se va plimba prin Bucuresti din 12 martie până pe 31 martie, iar locația și ora vor putea fi vizualizate în profilul de Facebook al companiei.

Câștigătorul va fi anunțat și premiat în data de 2 Aprilie odată cu deschiderea unei noi agenții Tezaur.

Detalii și regulament pe www.facebook.com/tezaur.org

Despre Tezaur Investment Group  

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur si bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

Compania se află într-o continuă dezvoltare și în luna aprilie va sărbători a 50-a agentie, care va fi deschisă în sectorul 1 al capitalei.

Astfel, Tezaur rămâne aproape de clienții săi prin servicii profesioniste, flexibilitate în ceea ce privește nevoile acestora, prin siguranța și buna comunicare care există în fiecare agenție.

Contact:

021 222 44 92

www.tezaur.org

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca