Tezaur deschide o nouă agenție în Sectorul 1 din Capitală!
30.03.2018

TEZAUR își continuă dezvoltarea pe piața locală prin deschiderea unei noi agenții în Sectorul 1 din Capitală.

Agenția Chibrit va fi noua agenție TEZAUR și se va inaugura luni, 02 Aprilie, în București, sectorul 1, Calea Griviței 236, începând cu ora 9.

Noua agenție TEZAUR Chibrit  este dotată și organizată conform standardului nostru astfel încât toți clienții să se bucure în condiții optime de serviciile Tezaur și să știe că bunurile lor din aur vor fi depozitate în maximă siguranță.

Compania Tezaur își dorește ca prin această nouă agenție să ofere locuitorilor zonei, cele mai bune oferte în materie de servicii de amanet aur, cel mai bun curs de schimb valutar și cea mai variată gamă de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante.

Orice deschidere de agenție noua TEZAUR vine și cu oferte speciale. Astfel, Tezaur își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Chibrit cu surprize dulci, cu o colecție superbă de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, dar și cu O% comision pentru primii 2000 de lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.

“Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei noastre de dezvoltare. Inaugurarea Agenției Chibrit, contribuie alături de celelalte Agenții Tezaur la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu. Continuăm să dovedim că suntem inovatori și căutăm în permanență să implementăm noi concepte de abordare a relației cu clienții. În agenție vor găsi personal profesionist, pregătit oricând să ofere informații cu privire la serviciile noastre. Mai mult decât atât, la noi vor găsi cele mai bune prețuri la bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, dar și oferte speciale de deschidere, valabile în luna inaugurării”, a declarat Cristian Mihai, Director Operațiuni și Tranzacții Tezaur Investment Group.

Agenția Chibrit este a 50-a agenție Tezaur, prima agenție deschisă în acest an, iar programul agenției va fi de luni până vineri între orele 9-18 și sâmbătă între orele 9-14.

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca