Cum alegi inelul de logodna?
07.06.2018

Una dintre cele mai grele decizii ale unui barbat este alegerea inelului de logodnă pentru persoana iubită și pregătirea detaliilor ce vor compune cererea în căsătorie.

Știm că emoțiile sunt copleșitoare și că mulți bărbați nu au încredere în ei când vine vorba despre mult așteptatul moment, însă situația nu este atât de dificilă precum pare.

De aceea, vă lăsăm aici câteva sfaturi cu privire la ce ar fi bine să ai în vedere atunci când alegi inelul de logodnă.

Totuși, să ai în vedere că “socoteală de acasă nu este aceeași cu cea din targ” și că s-ar putea să te lași condus de emoția momentului și totul să vină de la sine.

Oricum va fi cu siguranță va ieși perfect!

  1. Pregătește-te din timp cu idei despre moment si despre inel. Căuta pe internet sau întreabă-i prietenele pentru a alege modelul preferat.
  2. Calculează-ți un buget minim și unul maxim și încearcă să te încadrezi în el.
  3. Alege întâi de toate metalul: aur alb sau aur galben? Să ai în vedere ca aurul de 18k este rezistent în timp, iar cel de 14 k are o strălucire aparte. Reține că este foarte important să fie din aur și, preferabil, cu diamant.
  4. Hotărăște-te ce fel de piatră preferi. Dacă e diamant, nu uita de toate caracteristicile pe care le urmărești. Dacă preferi altă piatră prețioasă, precum safirul, smaraldul sau rubinul interesează-te despre aceste pietre și valoarea lor. Acum depinde dacă vrei să păstrezi tonul clasic și simplu al inelelor de logodnă.
  5. Nu uita de Certificatul de Garanție! La TEZAUR primești la orice achiziție de bijuterii din aur. Acesta îți garantează valoarea inelului pe care l-ai cumpărat și proprietățile bijuteriei: gramaj și carataj.
  6. Ai ajuns la final unde tot ce mai contează este dragostea voastră! Mult success!

Inspiră-te și alege din catalogul online.

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca