Culoarea anului 2018 te invita la Reflectie.
03.05.2018

Care este culoarea anului 2018?

În fiecare an, experții de la Pantone Colour Institute stabilesc culoarea anului pe baza unor analize pe care le aplică din diverse domenii de activitate. Așadar, anul 2018 stă sub umbrela unei culori puternice, pe care Institutul Pantone o descrie drept provocatoare și care invită la “reflecție”, reprezentând cu success individualitatea și spiritualitatea. Această superbă culoare este Ultravioletul.
Gândul ne fuge bineînțeles la lavandă, ori la ametist, sau poate la liliac. Aranajamente florale, materiale lila și accesorii cu pietre ultraviolet. Va fi un cadru de poveste.

Poți găsi în magazinul online câteva bijuterii din aur la reducere de 10 si 15% care sperăm să te inspire (click pe imagine pentru detalii):

Dacă alegi să incluzi și culoarea anului in vestimentatia ta, tine cont ca aceasta simbolizeaza lupta, puterea si originalitatea, acestea fiind atitudini pe care oamenii trebuie să le aibă în 2018. Potrivit celor ce au ales această culoare pentru anul 2018, ea face aluzie la misterele cosmosului și la necunoscut.
În materie de bijuterii, în anul 2018, ar fi recomandate bijuteriile masive – accesoriile mari, grele și supradimensionate. Acestea ar trebui să le înlocuiască pe cele delicate și simple, care au fost în trend anul ce a trecut.
Spor la cumpărături și la idei cât mai inspirate!

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca