Avantajele serviciului de amanet
13.04.2018

Cuvantul amanet este, de cele mai multe ori, perceput cu o usoara teama de marea majoritate a oamenilor. Chiar daca la noi aceste magazine sunt asociate cu afaceri mai putin curate sau cei care isi amaneteaza lucrurile sunt stigmatizati, imaginea caselor de amanet este diferita in occident. Mai exact, astfel de magazine sunt privite ca o solutie de urgenta, absolut normala, de a face rost rapid de bani intr-un mod absolut legal.

Vorbim practic despre un imprumut acordat in baza unei garantii constand intr-un obiect pe care il pui gaj, dupa ce acesta este evaluat. Acest tip de imprumut aduce cu el anumite avantaje. Iata cateva dintre ele.

Casele de amanet sunt cea mai usoara si rapida solutie de a obtine bani imprumut. Pur si simplu trebuie sa veniti cu o bijuterie din aur cu care sa garantati imprumutul si sa completati un contract. Magazinul de amanet va va da apoi o chitanta care cuprinde termenii imprumutului. Mentionam ca daca bijuteria nu mai are nicio valoare pentru tine sau nu o mai porti poti renunta la aceasta, iar suma obtinuta nu se mai returneaza.

Un alt mare avantaj al acestui tip de imprumut este ca nu depinde de alte credite pe care le detii, procedura ce se aplica in sistemul bancar. Acesta este un tip de imprumut care nu depinde de istoricul creditelor tale. Imprumutul este asigurat complet de garantia pe care o oferiti magazinului de amanet. Prin urmare, creditorul nu este cu adevarat preocupat daca iti vei putea sau nu onora imprumutul, asa cum se intampla cand soliciti un credit la o banca.  In cazul in care nu reusesti sa returnezi imprumutul, amanetul va pastra obiectul pe care l-ai lasat garantie, urmand ca ulterior sa il vanda pentru a-si recupera banii.

Un alt avantaj de care beneficiezi apeland la un amanet este acela ca vei primi imprumutul imediat. Nu trebuie sa astepti pana primesti bani sau sa fie aprobate diverse documente. O casa de amanet iti va oferi pur si simplu banii de care ai nevoie imediat, in timp ce te afli in magazin.

Cand vine vorba de vanzarea de aur, un amanet este cea mai buna alegere. Un amanet de aur va va oferi un pret foarte bun, pe loc, indiferent de forma bijuteriilor pe care le aduceti, poti prelungi contractul oricand doresti si poti adauga sau retrage obiecte fara sa achiti contractul, poti rambursa oricand doresti.

La Tezaur vei avea consultanta in a alege ce este mai bine pentru tine!

Newsletter

facebook
Tezaur App
X
Descarca